Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Web developer και account managers

[full-time] PHP DEVELOPER at WEBWORKS Ltd.

Posted:

Location: Αθήνα
URL: http://www.webworks.gr

Description:

Ψάχνουμε με λαχτάρα έναν (ή και περισσότερους) γίγαντα WΕΒ DEVELOPER

 για πλήρη απασχόληση σε περιβάλλον LAMP(όχι με λεμόνια και ρίγανες... το άλλο το προγραμματιστικό... Linux, Apache, MySQL, PHP).

Άρα αναζητούμε προγραμματισταρά που να παίζει τις PHP, MySQL, XMLCSS και Javascript (Ajax) στα δακτυλάκια!

Βρισκόμαστε στην Λεωφόρο Συγγρού, έχουμε ωραία γωνιακή θέα, και το βράδυ σχολάμε νωρίς, γιατί κάποια άλλα αγοράκια, θέλουν τις θέσεις που παρκάρουμε τα αυτοκίνητα μας. ;o)

Εννοείται ότι προσφέρουμε τεράστιες αποδοχές, αλλά ως γνωστόν, κάποιο λάκο έχει η φάβα....(τα μικρά γραμματάκια λένε... “Οι αποδοχές σχετίζονται με το portfolio!”)

Θα προτιμήσουμε ‘μπλοκάκια’, (ασφαλισμένους στο ΤΕΒΕ, δλδ), για να βοηθήσουμε και αυτό το κακόμοιρο το ταμείο, που είμαστε και εμείς ασφαλισμένοι.

Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε ένα CV στο e-mail, και αν δεν σας απαντήσουμε, θα είναι γιατί ψιλοβαριόμαστε και όχι γιατί το βιογραφικό σας δεν είναι αξιόλογο!

hr at webworks dot gr

Cheerio! ;o)

p.s. αγαπητέ φίλε ή φίλη. Αυτήν δεν είναι μια απλή αγγελία εργασίας. Έχει κρυμμένη από πίσω της, μπόλικη δόση από κάρμα και feng sui.

Προώθησε την λοιπόν σε 5 φίλους σου, και κέρδισε ένα εκπληκτικό ταξίδι στα μαγευτικά καταγάλανα νερά της Ανταρκτικής, για απολαυστικές καταδύσεις.

ή

Προώθησε την σε 10 φίλους σου και κέρδισε ένα ακυκλοφόρητο dvd, με τις δικές μου απιστίες με την γραμματέα μου. ;o)

Apply to this job

[full-time] Account Manager at getAsite

Posted:

Location: Πειραιάς
URL: http://www.getasite.gr

Description:

Η εταιρία getasite επιθυμεί να προσλάβει, ευπαρουσίαστο άνδρα/γυναίκα έως 35 ετών για την κάλυψη της θέσης του account manager.

Η getasite αποτελεί την πρώτη low cost εταιρία κατασκευής ποιοτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα. Μέσω της getasite, γίνεται πλεόν δυνατή η απόκτηση εταιρικής ιστοσελίδας για κάθε επιχείρηση.

Η βασική αρμοδιότητα του υποψηφίου θα είναι η ανάπτυξη του πελατολογίου της εταιρίας.

Apply to this job

[full-time] Web Account Manager at Think & Thrive Business Consultants

Posted:

Location: Πειραιάς
URL: http://www.thinkandthrive.gr

Description:

Think & Thrive Business Consultants is seeking talented, highly-motivated web account managers with a background in developing websites to work with sales team on closing new accounts, managing websites and marketing projects and upselling clients.

Apply to this job

Posted via email from Geek Listings